Besök i ledningsgrupper

För att få svar på allt det där som inte går att läsa sig till; hur är det på skolan, hur funkar olika program ihop, vilka är framtidsdrömmarna… så har jag bokat besök hos alla gymnasieskolor ledningsgrupper. Jag har fått fantastisk respons på mitt förfrågansmejl och jag har fått tid hos alla.

Vid det här laget har jag besökt Lärlingscentrum, Pauli, Petri, Latin, Agnesfrid, Bygg, Bellevue, Agnesfrid och Värnhem.

Jag har blivit väl emottagen överallt, och alla har uppvisat engagemang och intresse för frågan. När jag är ute på skolor vill jag förstås prata om skolan jag är på, men även om andra skolor i vår förvaltning. Det är härligt att höra vilket intresse som finns ute i skolorna, även för andra enheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *