Uppdraget

Jag har i uppdrag att se över hur gymnasieskolan är organiserad och hur den bör vara organiserad framöver. En delrapport ska lämnas i juni och slutrapport i oktober. Jag har fått flera frågor om varför jag tog uppdraget; förstås den sedvanliga blandningen av utmaning och känslan av att bli smickrad av att bli tillfrågad.

Tror att det faktum att jag inte varit inblandad i gymnasiet i Malmö bidrog till att jag fick frågan, jag är inte bunden till någon skola.

Tiden är knapp och uppdraget är stort, vilket innebär att jag inte kommer kunna göra ett perfekt jobb, jag tänker att jag gör det bästa möjliga under givna förutsättningar. För att klara det behöver jag hjälp, jag behöver hjälp av alla. Det finns en massa kloka tankar redan tänkta, det finns ypperliga idéer hos många, jag behöver dem. Annars blir inte min utredning så bra som den hade kunnat bli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *