Veckan som gått

Dialogmötet i måndags var inte alltför välbesökt. Glöm inte komma den 24/8 kl 15.30 i Zablocki, Pauliskolan. Då är delrapporten skriven och det börjar bli dags att söka svar på alla frågor. Då behöver jag hjälp! Kom och hjälp mig!

Här på bloggen fick jag ett tips om att besöka KAA, så det gjorde jag i veckan, tack för inbjudan! Fick lära mig om de elever som av någon anledning inte kommer in på gymnasiet och vilket tidsödande arbete det är att söka upp dem och hjälpa dem. Mycket intressant och såååå viktigt.

I rektorsgruppen pratade vi mycket om olika skolor och vad som behövs för att göra en skola attraktiv. Vad tycker du?

/Jenny

Kommentarer

 1. Corfitz Nelsson skriver:

  Hej!

  Den delrapport som skall vara klar i juni, när kommer den att vara tillgänglig?

  Med vänlig hälsning
  Corfitz Nelsson

 2. Jenny Linde skriver:

  Hej Corfitz!
  Det vet jag faktiskt inte, jag antar så fort den är skriven, men jag får kolla det och återkomma.
  Jenny

 3. Jenny Linde skriver:

  Hej!
  Den kommer finnas på komin och här på min blogg i mitten av juni. Dessutom kommer den mejlas ut till rektorer som sedan sprider den.
  /Jenny

 4. Corfitz Nelsson skriver:

  Toppen, tack!

  Med vänlig hälsning
  Corfitz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *